menumoj-koszyk

LOGOWANIE

X

Nowe kontoZapomniałem hasła!
NASZE OKAZJE
TEL. 42 239 41 77
Opinie o sklepie
Sklep fotograficzny Fripers.pl działa na polskim rynku od wielu lat. Chcemy by zakupy we "Fripersie" były maksymalnie udane i łatwe. Dlatego twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oceń nasz sklep w kategoriach: produkt, dostawa, obsługa, strona www i zostaw komentarz. Twoja opinia pomoże nam doskonalic nasze standardy i będzie cennym źródłem informacji dla innych użytkowników. Jeżeli natomiast chcesz nam przekazać informacje na temat napotkanego błędu lub uwagi dotyczące Twoich zakupów i sądzisz, że wymagają naszej pilnej uwagi, skorzystaj z formularza kontaktowego i zgłoś uwagi. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (max 24h). Opinie mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy!
Dodaj swoją opinię >
Zgłoś uwagi >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.91
Dostawa:
4.75
Produkt:
4.71
Obsługa:
4.69
4.77/5
Wszystkie opinie:
117 (100%)
Pozytywne opinie:
110 (94.02%)
Neutralne opinie:
3 (2.56%)
Negatywne opinie:
4 (3.42%)
Ocena klienta:
strona: 12345z 5
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jarek Data:
10/12/2011
Od kilku lat zaopatruję się regularnie w tym sklepie. Zawsze fachowa i miła obsługa. Ekspresowa realizacja.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: HENRYK O. Data:
09/12/2011
Szokująco szybka realizacja zamówienia. Jednego dnia zamawiam,w następnym mam przesyłkę! Statywy są lepsze niż w ofercie. Bardziej stabilne i bardziej masywne niż w opisie, cena nie do przebicia,opakowanie super, usługa rzuca na kolana. Żona odbierająca przesyłkę doznała szoku, bo byliśmy przekonani, że gwarancja dostawy dwudniowej to jest tylko ładny chwyt reklamowy na stronie www Państwa Sklepu, a tu wszystko stało się rzeczywistością!!! 100x dzięki.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: HENRYK Data:
09/12/2011
Szokująca cena + realizacja. 1-go dnia zamawiam, 2-go mam przesyłkę! Statywy są lepsze niż w ofercie. Bardziej stabilne i masywne, cena nie do przebicia, opakowanie super, usługa rzuca na kolana. Żona odbierająca przesyłkę doznała szoku, bo byliśmy przekonani, że 2-dniowa gwarancja dostawy to jest tylko ładny chwyt reklamowy na stronie Sklepu
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Bogusław B Data:
05/12/2011
Bdb. kontakt. szybka realizacja zamówienia. POLECAM.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marcin Piotrowski Data:
02/12/2011
Bardzo dziękuję za lampę, w 100% satysfakcja, świetnie się współpracuje z zespołem Fripers. Najlepszy sklep foto w jakim robiłem zakupy.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: karol cerajewski Data:
02/12/2011
zamówiłem towar 30.11.2011\'w dniu darmowej dostawy dwa dni póżniej 4 tuleje o długości 2,85cm były już u mnie!!!!!teraz żałuję,że nie zamówilem dodatkowo teł.Sklep otrzymuje ode mnie maksymalne noty !!!!!!!!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Paweł Data:
01/12/2011
Czas reakcji super. Zamówienie złożone we wtorek około 18 , a w czwartek po południu dostawa w domu. To moje drugie zakupy i znów pozytywnie się \"zawiodłem\". Towar adekwatny do ceny. Polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Stanisław Bodak Data:
24/11/2011
Paczka na drugi dzień w domu. Nie da się ponarzekac na FRIPERSa. Polecam ten sklep :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał M. Data:
23/11/2011
Świetny sklep. Złożyłem do tej pory 2 osobne zamówienia i w każdym przypadku przesyłka była dostarczona już na następny dzień. Do tego bardzo miła obsługa. Same plusy.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marcin Szulerecki Data:
04/11/2011
Własnie przyszła kolejna lampa studyjna,softboxy, stół i statywy Niesamowity czas reakcji sklepu na zamówienie świetna pomoc techniczna Jeszce raz dziekuje !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Waldemar M. Data:
27/10/2011
Wszystko w jak najlepszym porządku! Zamówienie doszło na drugi dzień! Jest to mój kolejny zakup z tego sklepu, i myślę że kolejne także będę robić w tym sklepie - jest to sklep naprawdę na poziomie! :) polecam zarówno profesjonalistom, jak i amatorom w fotografii!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marcin Szulerecki Data:
06/10/2011
Własnie przyszła lampa studyjna którą zamówiłem wczoraj o 15:oo Niesamowity czas reakcji sklepu na zamówienie świetna pomoc techniczna jaką uzyskałem telefonicznie ! Poprostu nic dodać nic ująć juz niedlugo powtórze wczorajsze zakupy :) Jeszce raz dziekuje !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Sławomir Szpakowski Data:
06/10/2011
No chciało by się ponarzekać (jak to Polak) na cokolwiek. Ale nie mogę. Zlecenie zrealizowane z dnia na dzień, wszystko ładnie zapakowane, bezpiecznie. Konsultacja telefoniczna przed zakupem bardzo profesjonalna. O wiem. Minęło 3s zanim podnieśli słuchawkę, ten czas TRZEBA skrócić do 1 sekundy. Pozdrawiam, do następnego zamówienia :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Monika Data:
16/09/2011
Fripers to moj ulubiony sklep foto. Przede wszystkim dlatego, ze za kazdym razem, gdy mam pytanie odpowiadaja mi na nie, sluza rada i dotrzymuja slowa. Jak prosze o szybka wysylke robia to jeszcze tego samego dnia bez trudnosci: ) Za to bardzo cenie obsluge i nie szukam juz w zadnym innym sklepie akcesoriow mi potrzebnych. Rewelacyjna obsluga.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Sebastian M Data:
15/09/2011
Nie przesadzę, gdy napiszę, że to najlepszy sklep z akcesoriami foto w Polsce. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Niezwykle szybka wysyłka oraz miły kontakt. Polecam i zachęcam do zakupów.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marcin Klepczyk Data:
15/09/2011
Bardzo fajny sklep, miły kontakt telefoniczny i profesjonalna pomoc. Widać, że prowadzą go ludzie znający się na rzeczy.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Konrad Wróbel Data:
15/09/2011
Dziękuję za udane zakupy. Przede wszystkim świetny kontakt e-mail i telefoniczny. Na pewno wrócę na kolejne zakupy... ( i mam pierwszy komentarz :) )
Wszystkich recenzji: 117
strona: 12345z 5
MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE:facebook-iconinstagram-icon
KONTAKT:
kontakt-telefonicznyObsługa klienta:42 239 41 77
JAK DO NAS TRAFIĆ: Sklep fotograficzny
Łódź, Pomorska 41
PN-PT: 9:00 - 17:00
SB/ND: nieczynne
ZOBACZ NA MAPIE >>
kontakt-mailowyemail:sklep@fripers.pl
KORESPONDENCJA:Freepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP: 7251953528
FREEPERS S.C., Pomorska 41
Numer konta: 11 1140 2004 0000 3702 4853 0797
PŁATNOŚCI:platnosc-visaplatnosc-mastercardplatnosc-paypalplatnosc-imoje
DOSTAWA:dostawa-fedexdostawa-upsdostawa-pocztapolskadostawa-paczkomatydostawa-dpd
WSPÓŁPRACUJEMY:studio-evilbanana-logo