menumoj-koszyk

LOGOWANIE

X

Nowe kontoZapomniałem hasła!
NASZE OKAZJE
TEL. 42 239 41 77
Opinie o sklepie
Sklep fotograficzny Fripers.pl działa na polskim rynku od wielu lat. Chcemy by zakupy we "Fripersie" były maksymalnie udane i łatwe. Dlatego twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oceń nasz sklep w kategoriach: produkt, dostawa, obsługa, strona www i zostaw komentarz. Twoja opinia pomoże nam doskonalic nasze standardy i będzie cennym źródłem informacji dla innych użytkowników. Jeżeli natomiast chcesz nam przekazać informacje na temat napotkanego błędu lub uwagi dotyczące Twoich zakupów i sądzisz, że wymagają naszej pilnej uwagi, skorzystaj z formularza kontaktowego i zgłoś uwagi. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (max 24h). Opinie mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy!
Dodaj swoją opinię >
Zgłoś uwagi >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.91
Dostawa:
4.75
Produkt:
4.71
Obsługa:
4.69
4.77/5
Wszystkie opinie:
117 (100%)
Pozytywne opinie:
110 (94.02%)
Neutralne opinie:
3 (2.56%)
Negatywne opinie:
4 (3.42%)
Ocena klienta:
strona: 12345z 5
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Leszek B Data:
03/04/2012
Szybko, sprawnie i bezproblemowo. Polecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Rafał Pawlewicz Data:
03/04/2012
Zamówienie złożyłem w piątek wieczorem, wtorek rano paczka jest już u mnie ;) Wszystko bardzo dobrze zapakowane, kontakt ze sklepem bardzo dobry ! To była moja pierwsza styczność z FRIPERS, lecz na pewno nie ostatnia ;) Szczerze polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Piotr Nowakowski Data:
30/03/2012
Szybka dostawa, produkt w 100% sprawny. Sposób pakowania przesyłki idealny... Opek\'o odporny POLECAM
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michael Roesch Data:
19/03/2012
Easy ordering and payment. Really fast processing. Safe packaging. Good Products. Helpful Support and Service.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: sergey shcherbenok Data:
15/03/2012
Studio flash is well-packed. Employees of shop the attentive. Very good prices.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Łukasz Kłosiński Data:
15/03/2012
Najlepszy sklep w sieci. Oczywiście wybór akcesoriów mógłby być większy ale jeśli chodzi o wyposażenie studia jest super. Kontakt ze sklepem oceniam na pełen profesjonalizm. Polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Przemysław Lemiowski Data:
09/03/2012
MEGA POZYTYW REALIZACJA BŁYSKAWICZNA JESTEM POD WRAŻENIEM TOWAR ZGODNY CENA NISKA
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: krzysztof Jankowski Data:
28/02/2012
Miły kontakt szybka wysyłka jeszcze szybsze rozwiązanie problemu polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jerzy Walkowiak Data:
28/02/2012
Świetny towar w rewelacyjnej cenie !! Dobry kontakt i ekspresowa wysyłka !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Grzegorz P Data:
22/02/2012
Transakcja odbyla sie blyskawicznie. Na email z wycena kosztow przesylki czekalem moze 5min. Bardzo mily kontak telefoniczny. Personel wychodzi na przeciw oczekiwaniom kupujacego. Zaplacilem PayPalem i wkrotce otrzymalem email z informacja o nadaniu przesylki z numerem referencyjnym. Bardzo dobry sprzedawca - goraco polecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jakub Czyż Data:
09/02/2012
Jeden z Najlepszych sklepów w którym robiłem zakupy miły kontakt szybka wysyłka towar 1wsza klasa Big Up dla całej załogi ;)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Patryk Młodzikowski Data:
08/02/2012
Zamówiłem sprzęt w poniedziałek i jakież było moje zdziwienie kiedy we wtorek zadzwonił do mnie kurier z informacją, że ma dla mnie przesyłkę. Świetny kontakt ze sklepem, błyskawiczna obsługa. Asortyment pierwszej jakości. Jedyne co poprawiłbym to statusy zamówienia na stronie WWW. Przydałby się status \\\"Przygotowane do wysyłki\\\" oraz \\\"Wysłane\\\". Poza tym polecam każdemu sklep Fripers.pl
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Tobiasz M. Data:
02/02/2012
Świetny sklep! Nic tylko polecić, dokonałem kolejnych udanych zakupów wraz z ekspresową obsługą i poradą nie wspominając o wysyłce! Wszystko na najwyższym poziomie!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marcin K. Data:
31/01/2012
Bardzo szybka realizacja, ale najbardziej cenię sobie takie sklepy za to, że nawet gdy jest jakaś pomyłka to mamy z nimi świetny kontakt i nie ukrywają się po kątach ?bo klient zapłacił z góry?. Jeżeli tak szybko załatwiają reklamacje to chwała im za to. To był mój pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Gorąco polecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Agnieszka Biegun Data:
30/01/2012
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w Państwa sklepie. Pani Magdalena jest niesamowita i potrafi załatwić wszystko! Towar zakupiony jest bardzo solidny w wykonaniu, bardzo szybka wysyłka, wszystko bardzo sprawnie! Polecam w 100%
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Wojtek B. Data:
27/01/2012
Genialna szybkość realizacji. Nawet pomimo drobnego błędu w zamówieniu, dodatkowa część została wysłana w tempie błyskawicznym. Jeszcze pewnie nie raz zrobię tutaj zakupy. Polecam!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał Wilkowski Data:
27/01/2012
Wszystko OK, szybka przesyłka, produkt bardzo dobrze zapakowany. Polecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Sebastian Wołoszczuk Data:
20/01/2012
Super kontakt i szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w sklepie Fripers.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Anna www.amarell.cdx.pl Data:
10/01/2012
Rewelacja - zamówienie złożone wczoraj popołudniu dzisiaj o godzinie 10 miałam paczkę w domu. Pierwsze zakupy ale na pewno nie ostatnie. Dziękuję
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: karol cerajewski Data:
29/12/2011
zamówione tła mam już w zakładzie!!!Zakupy w tym sklepie to sama przyjemnośc!!Kontakt z obsluga sklepu lepszy niż z własną żoną!Tak trzymac!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Paweł Data:
29/12/2011
Kolejne zakupy, kolejny raz bardzo zadowolony z szybkości dostawy. Nie kontaktowałem się z obsługą , więc gwiazdek nie daję. Towar zgodny z opisami i adekwatny do ceny.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: leszek wolf Data:
19/12/2011
jestem cholernie zadowolony z tego sklepu jak i obsługi, towar dociera szybciutko, a przed zakupem mozna się skonsultować z obsługą, co pozwala uniknąć nieporozumień gorąco polecam fripersa
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Tomek P. Data:
16/12/2011
Bardzo dobra komunikacja. Dobra jakość produktów względem ceny. Przesyłka szła do mnie 7 dni ale to dlatego że paczka została wysłana za granicę (Szkocja). Ogółem jestem bardzo zadowolony z obsługi i z pewnością skorzystam jeszcze nie raz z \\\"Fripersa\\\" :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jerzy Sobolewski Data:
14/12/2011
Kupiłem walizkę , jest super .Poniedziałek zamówiłem we wtorek wieczór już u mnie .Dzięki !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jan Husak Data:
13/12/2011
Great shop! Fast response, you can pay by paypal, internation shipping via ups - no problems at all.
Wszystkich recenzji: 117
strona: 12345z 5
MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE:facebook-iconinstagram-icon
KONTAKT:
kontakt-telefonicznyObsługa klienta:42 239 41 77
JAK DO NAS TRAFIĆ: Sklep fotograficzny
Łódź, Pomorska 41
PN-PT: 9:00 - 17:00
SB/ND: nieczynne
ZOBACZ NA MAPIE >>
kontakt-mailowyemail:sklep@fripers.pl
KORESPONDENCJA:Freepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP: 7251953528
FREEPERS S.C., Pomorska 41
Numer konta: 11 1140 2004 0000 3702 4853 0797
PŁATNOŚCI:platnosc-visaplatnosc-mastercardplatnosc-paypalplatnosc-imoje
DOSTAWA:dostawa-fedexdostawa-upsdostawa-pocztapolskadostawa-paczkomatydostawa-dpd
WSPÓŁPRACUJEMY:studio-evilbanana-logo