menumoj-koszyk

LOGOWANIE

X

Nowe kontoZapomniałem hasła!
NASZE OKAZJE
TEL. 42 239 41 77
Opinie o sklepie
Sklep fotograficzny Fripers.pl działa na polskim rynku od wielu lat. Chcemy by zakupy we "Fripersie" były maksymalnie udane i łatwe. Dlatego twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oceń nasz sklep w kategoriach: produkt, dostawa, obsługa, strona www i zostaw komentarz. Twoja opinia pomoże nam doskonalic nasze standardy i będzie cennym źródłem informacji dla innych użytkowników. Jeżeli natomiast chcesz nam przekazać informacje na temat napotkanego błędu lub uwagi dotyczące Twoich zakupów i sądzisz, że wymagają naszej pilnej uwagi, skorzystaj z formularza kontaktowego i zgłoś uwagi. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (max 24h). Opinie mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy!
Dodaj swoją opinię >
Zgłoś uwagi >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.91
Dostawa:
4.75
Produkt:
4.71
Obsługa:
4.69
4.77/5
Wszystkie opinie:
117 (100%)
Pozytywne opinie:
110 (94.02%)
Neutralne opinie:
3 (2.56%)
Negatywne opinie:
4 (3.42%)
Ocena klienta:
strona: 12345z 5
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Witold Ratajszczak Data:
24/03/2013
Polecam ten sklep z uwagi na profesjonalne podejście do obsługi klienta.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Edward Cz. Data:
01/03/2013
Całość można zamknąć właściwie w dwóch słowach \"Wszystko Super\" - polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Tomasz.W Wojtaszek Data:
26/02/2013
Super szybka wysyłka, towar dobrej jakości rzetelnie opisany i w przystępnych cenach. Polecam!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Krzysztof G Data:
03/02/2013
Jak zawsze wszystko wzorowo.Polecam sklep.Szybka dostawa.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Wojtek B Data:
01/02/2013
Polecam. Mój kolejny zakup w tym sklepie. Wpłata o 13, paczka wysłana tego samego dnia, na następny dzień była u mnie. Sprzęt bardzo dobry jakościowo do tego drobne rabaty.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jarosław Zakrzewski Data:
01/02/2013
Rewelacyjna obsługa sklepu, przesyłka w szybkości światła. Zdecydowanie polecam sklep i oczywiście obsługę. Kupowałem produkt FreePower VideoMic Stereo, jest to urządzenie konkurencyjne do Rode Stere VideoMic. Mogę go spokojnie polecić jako alternatywę dla firmowego Rode porównując cene/jakość. Jeśli bym mógł dodałbym 10 gwiazdek, bo firma naprawdę solidna i warta polecenia.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Agnieszka T. Data:
18/01/2013
Zaskakująco szybka dostawa towaru. Zamówienie złożone w jeden dzień popołudniu dotarło do mnie na drugi dzień do południa. Przy czym cały czas przychodziły smsy i maile o stanie przesyłki. Towar w porządku, wszystko się zgadza. Jeśli komuś zależy na szybkiej przesyłce to z czystym sumieniem polecam ten sklep.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Artur G Data:
09/01/2013
Towar zamówiłem w niedzielę a już dzisiaj /środa/ ciesze się zakupionym towarem. Co do realizacji to jestem bardzo zadowolony, szybko, rzeczowo i na temat. Współpraca wspaniała a doradztwo na wysokim poziomie. Zacząłem zakupy od małych lamp 68Ws i akcesoriów, teraz jestem właścicielem 500Ws i innych produktów tej firmy. Współpraca się rozwija :-). Jak do tej pory FIRMA TA mnie nie zawiodła. Pozdrawiam właścicieli jak i personel. Na pewno wrócę do tego sklepu.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Katarzyna Frasz-Kudłaty Data:
26/12/2012
Polecam,pełen profesjonalizm :) Nie trzeba szukać innych sklepów, bo tutaj jest wszystko i w dobrej cenie.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Aleksander Kołata Data:
18/12/2012
Szybka wysyłka i dobry kontakt, polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Ryszard Dańda Data:
06/12/2012
Z Czystym sumieniem polecam ten sklep. Szybka bezproblemowa obsługa klienta, sprzęt naprawdę dobrej jakości. Na pewno jeszcze zrobię tutaj zakupy i to nie raz. Polecam oraz Pozdrawiam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Łukasz Kowalewski Data:
03/12/2012
Profesjonalna obsługa, gorąco polecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Artur Filipiak Data:
26/11/2012
Polecam, bez cienia wątpliwości. Przesyłka dotarła w ekspresowym tempie (zagraniczna). Wzorowy kontakt ze sklepem. W paczce miły gratis :) Dziękuję.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Kamil Szmuc Data:
15/11/2012
Zamówienie złożone po godzinie 16(opłacone przelewem) zostało wysłane jeszcze tego samego dnia ,a przesyłka była u mnie dnia następnego przed 11. Czas realizacji zamówienia wręcz niesamowity:)Polecam wszystkim. Najlepszy sklep w jakim do tej pory robiłem zakupy.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Andrzej Piwoński Data:
14/11/2012
Polecam wszystkim. Kupiłem kilka produktów. Zawsze jak przyjezdza paczka od Fripers to jestem zadowolony
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Damian R Data:
10/11/2012
Wszystko pieknie dostawa na czas, ale towar przyszedl uzywany - rozpakowany i mechanicznie uszkodzony, ktos nie umiejetnie probowal sie nim bawic i uszkodzil jeden z zaczepow. Taki towar nie powinien byc sprzedany jako nowy. Niepolecam.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Marta Wołosz-Molenda Data:
09/11/2012
Szybka dostawa w 24h , pełen profesjonalizm, serdecznie polecam ten sklep.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: klauddd G Data:
08/11/2012
Wszystko pięknie, ładnie, szybko i sprawnie. MEGA POLECAM !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Edward Korkus Data:
24/07/2012
Szybka dostawa zaówienia,towar zgodny z opisem i bez wad - wszystko OK. Drugiego sklepu ze sprzętem fotograficznym nie warto szukać.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Artur Kaptacz Data:
25/06/2012
Rewelacyjna szybkość realizacji zamówienia (
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Krzysztof Trefon Data:
12/06/2012
Dla mnie rewelacja ! Przesympatyczna obsługa, doradzają w każdej sprawie. Szybkość dostawy i jakość produktów najlepsza! Nie szukajcie innych sklepów! Chcecie mnieć przesyłkę szybko i solidnie? Kupuj tylko tutaj!!! POLECAM z całego serca!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Dominik Gregajtys Data:
09/05/2012
Dostawa w niecałe półtora dnia :) szybkość godna podziwu :) produkty porządku. Serdecznie Polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Daniel P. Data:
26/04/2012
Nie szukajcie już lepszego sklepu, ten jest naprawdę na najwyższym poziomie.Towar elegancko zapakowany i zabezpieczony. Jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem, a czas realizacji jest błyskawiczny.Teraz już nigdzie indziej nie będę zamawiał, właśnie takiego sklepu szukałem.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Adam Koziński Data:
24/04/2012
WSZYSTKO NA NAJWYŻSZYM POZIOMIE,TOWAR ZGODNY Z OPISEM, DOSTAWA Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Grzegorz Szajna Data:
23/04/2012
Właśnie takiego sklepu szukałem, duży asortyment, super obsługa, szybka wysyłka.Profesjonalne podejście do klienta sprawia,że jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu Fripers. Polecam wszystkim, którym zależy na pełnym zadowoleniu.
Wszystkich recenzji: 117
strona: 12345z 5
MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE:facebook-iconinstagram-icon
KONTAKT:
kontakt-telefonicznyObsługa klienta:42 239 41 77
JAK DO NAS TRAFIĆ: Sklep fotograficzny
Łódź, Pomorska 41
PN-PT: 9:00 - 17:00
SB/ND: nieczynne
ZOBACZ NA MAPIE >>
kontakt-mailowyemail:sklep@fripers.pl
KORESPONDENCJA:Freepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP: 7251953528
FREEPERS S.C., Pomorska 41
Numer konta: 11 1140 2004 0000 3702 4853 0797
PŁATNOŚCI:platnosc-visaplatnosc-mastercardplatnosc-paypalplatnosc-imoje
DOSTAWA:dostawa-fedexdostawa-upsdostawa-pocztapolskadostawa-paczkomatydostawa-dpd
WSPÓŁPRACUJEMY:studio-evilbanana-logo