menumoj-koszyk

LOGOWANIE

X

Nowe kontoZapomniałem hasła!
NASZE OKAZJE
TEL. 42 239 41 77
Opinie o sklepie
Sklep fotograficzny Fripers.pl działa na polskim rynku od wielu lat. Chcemy by zakupy we "Fripersie" były maksymalnie udane i łatwe. Dlatego twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oceń nasz sklep w kategoriach: produkt, dostawa, obsługa, strona www i zostaw komentarz. Twoja opinia pomoże nam doskonalic nasze standardy i będzie cennym źródłem informacji dla innych użytkowników. Jeżeli natomiast chcesz nam przekazać informacje na temat napotkanego błędu lub uwagi dotyczące Twoich zakupów i sądzisz, że wymagają naszej pilnej uwagi, skorzystaj z formularza kontaktowego i zgłoś uwagi. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (max 24h). Opinie mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy!
Dodaj swoją opinię >
Zgłoś uwagi >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.91
Dostawa:
4.75
Produkt:
4.71
Obsługa:
4.69
4.77/5
Wszystkie opinie:
117 (100%)
Pozytywne opinie:
110 (94.02%)
Neutralne opinie:
3 (2.56%)
Negatywne opinie:
4 (3.42%)
Ocena klienta:
strona: 12345z 5
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jakub Borysko Data:
30/06/2014
Wszystko w jak najlepszym porządku,zamawiałem kilka dni temu osłonę- ekspresowa realizacja i teraz oczekuję na kolejną przesyłkę.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał Makówka Data:
05/06/2014
Zdecydowanie polecam. Bardzo szybka wysyłka. Towar dotarł do mnie w idealnym stanie.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Romanos Data:
07/05/2014
Postaram się bardzo krótko- SUPER !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER Data:
28/03/2014
Pełen profesjonalizm !!! Zamówiony towar , dostawa , obsługa na najwyższym poziomie . POLECAM !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER Data:
23/03/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany i zabezpieczony . Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jacek Woźniak Data:
19/03/2014
Na Fripers można zawsze polegać! Mają bardzo bogaty asortyment i jeżeli coś jest na stanie, to wysyłka z dostawą są błyskawiczne. Obsługa klienta jest również na najwyższym poziomie i odpowiadają na każde pytanie, nawet te najbardziej szczegółowe o rozmiar gwintu na statywie do mocowania teł :) Jest to zawsze pierwszy sklep ze sprzętem foto, który sprawdzam, jeżeli czegoś szukam :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Paweł Bryś Data:
10/03/2014
Wszystko na TAK ! Polecam sklep, bo naprawdę warto robić tutaj zakupy. Duży wybór, dobra organizacja, wysoka jakość produktów i nie wysoka cena - to to, czego potrzeba w dobrym sklepie. Polecam !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Dawid K Data:
23/02/2014
Troszkę zamieszania z mojej strony jednak załoga sklepu zachowała się wspaniale (wszystko załatwione ekspresowo). Po prostu zawodowe podejście do klienta.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: D. L. Data:
21/02/2014
Przesyłka szybka, niezły kontakt telefoniczny, towar dobrze zapakowany i dobry. POLECAM !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Krzysztof Szczurowski Data:
13/02/2014
Błyskawiczna przesyłka i towar świetnie zapakowany. Sklep zdecydowanie godny polecenia.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał sosnowski Data:
08/02/2014
W sklepie Fripers kupuję już od ponad roku.Świetna współpraca i kontakt.Można na nich polegać. Szczerze polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Karol Flont Data:
04/02/2014
Zamówiłem dwie lampy panelowe. Opis wskazywał na to, że w komplecie są po dwie świetlówki. Niestety w jednej z moich lamp byłą tylko jedna, a w drugiej żadnej. Poinformowałem o tym sklep. Powiedzieli tylko, że sprawdzą temat. Już myślałem, że sprawa będzie się ciągnęła, a tu już następnego dnia rano kurier przywiózł brakujące świetlówki.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Waldemar W. Data:
29/01/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany, zabezpieczony przed wstrząsami w podróży do celu. Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: B. Kasperski Data:
22/01/2014
Kupiłem tła kartonowe Savage 135, płatność PayPal. Musiałem po kilku dniach sam zadzwonić do sklepu (bark odzewu, za wyjątkiem e-maila że mam dokonać płatności - a płatność była już dokonana podczas składania zamówienia). Płatności PayPal zidentyfikowali dopiero po telefonie. Tła otrzymałem po tygodniu. Tła miały mieć 135 cm, a przysłano na tulejach 160 cm, na każdej inaczej nawinięte. Więc czekała mnie dodatkowa praca (rozwinąć, uciąć tuleję, przykleić). Brak informacji na stronie jak są pakowane tła. Po tel do sklepu w intencji pozytywnej uwagi, obsług
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Monika Trela Data:
10/01/2014
Profesjonalne podejście. Błyskawiczna, bezpiecznie zapakowana przesyłka.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Grzegorz Bolka Data:
30/12/2013
Robiłem już kilka razy zakupy na Fripers.pl i szczerze polecam. Fachowa pomoc i bardzo szybka dostawa tego się oczekuje od profesjonalistów.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Krzysztof Data:
21/12/2013
Kliknąłem \"zamów\" i na drugi dzień kurier stał z przesyłką pod moimi drzwiami. Na prawdę miło robić zakupy w ten sposób. POLECAM
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał G. Data:
26/11/2013
To już mój 3-ci zakup tutaj i za każdym razem byłem zadowolony, tak i teraz, zamówienie złożone w niedzielę wieczorem, dzisiaj paczka jest już u mnie. Jedyny mankament dotyczy strony sklepu - przydałaby się opcja sortowania produktów po cenach rosnąco/malejąco. Poza tym brak zastrzeżeń. Polecam!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Robert Ijuh Data:
20/11/2013
Wszystko jak najbardziej sprawnie i pozytywnie bardzo szybka wysyłka i bardzo dobre ceny sprawiły że na pewno jeszcze nie raz skorzystam z tego sklepu
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jacek Z Data:
10/10/2013
Jak widzę w historii konta robię w tym sklepie zakupy od 3 lat. Zawsze towar przychodził błyskawicznie. Można tylko pochwalić.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał S. Data:
20/09/2013
Zaskakująco szybka dostawa
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Piotr Data:
13/08/2013
Doskonała transakcja, szybko, artykuły doskonałej jakości, fachowe doradztwo i kultura. Polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Borys M Data:
08/04/2013
Ok, dolacze do grona lizusow. To pierwszt sklep z ktoym nie mialem najmniejszego problemu! ani na etapie przegladania oferty, zakupu (koszyk zamowienie itd) ani zwlaszcza dostawy. Przelew poszedl po poludniu w piatek, w poniedzialek rano mialem sprzet u siebie a przesylka nie byla mala :) Poza tym wyczerpujace opisy produktow jak i organoleptyczne ocenienie ich wiarygodnosci dopelnily szczescia ;) pozostaje sprawdzenie sprzetu i moge kupowac nastepne rzeczy :D Pozrawiam :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Grzegorz Szajna Data:
27/03/2013
Jak zwykle wszystko w porządku, przesyłka dobrze zapakowana, szybka, polecam wszystkim zakupy w sklepie Fripers.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Paweł Data:
24/03/2013
Jak najbardziej polecam bardzo szybka dostawa dobrze zapakowana, sprzęt zgodny z opisem w 100 % POLECAM
Wszystkich recenzji: 117
strona: 12345z 5
MEDIA SPOŁECZNOŚCIOWE:facebook-iconinstagram-icon
KONTAKT:
kontakt-telefonicznyObsługa klienta:42 239 41 77
JAK DO NAS TRAFIĆ: Sklep fotograficzny
Łódź, Pomorska 41
PN-PT: 9:00 - 17:00
SB/ND: nieczynne
ZOBACZ NA MAPIE >>
kontakt-mailowyemail:sklep@fripers.pl
KORESPONDENCJA:Freepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP: 7251953528
FREEPERS S.C., Pomorska 41
Numer konta: 11 1140 2004 0000 3702 4853 0797
PŁATNOŚCI:platnosc-visaplatnosc-mastercardplatnosc-paypalplatnosc-imoje
DOSTAWA:dostawa-fedexdostawa-upsdostawa-pocztapolskadostawa-paczkomatydostawa-dpd
WSPÓŁPRACUJEMY:studio-evilbanana-logo