o naskontaktpomocNowości
Infolinia: (+48 42) 239 41 77, Czynna: Pn-Pt 9-18 Sb 10-14
Zaloguj|Nowe konto

LOGOWANIE

X

Nowe kontoZapomniałem hasła!
Język:PolskiEnglish
SKLEP - lista recenzji
0
Opinie o sklepie
Sklep fotograficzny Fripers.pl działa na polskim rynku od wielu lat. Chcemy by zakupy we "Fripersie" były maksymalnie udane i łatwe. Dlatego twoje zdanie jest dla nas bardzo ważne. Oceń nasz sklep w kategoriach: produkt, dostawa, obsługa, strona www i zostaw komentarz. Twoja opinia pomoże nam doskonalic nasze standardy i będzie cennym źródłem informacji dla innych użytkowników. Jeżeli natomiast chcesz nam przekazać informacje na temat napotkanego błędu lub uwagi dotyczące Twoich zakupów i sądzisz, że wymagają naszej pilnej uwagi, skorzystaj z formularza kontaktowego i zgłoś uwagi. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe (max 24h). Opinie mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy!
Dodaj swoją opinię >
Zgłoś uwagi >
Ocena ogólna sklepu:
WWW:
4.9
Dostawa:
4.8
Produkt:
4.75
Obsługa:
4.73
4.8/5
Wszystkie opinie:
104 (100%)
Pozytywne opinie:
99 (95.19%)
Neutralne opinie:
1 (0.96%)
Negatywne opinie:
4 (3.85%)
Oceny użytkownika:
strona: 12345z 5
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Izabela

Data:
05/10/2016
Zdecydowanie polecam Fripers.pl . Bardzo profesjonalne podejście, ekspresowa przesyłka a przede wszystkim uczciwość. Mimo niekompletnego zamówienia sklep natychmiast dosłał brakujący element. Bardzo miła obsługa, produkt wysokiej jakości oczywiście zgodny z opisem. Bardzo serdecznie polecam blendę ze statywem oraz zakupy w Fripers.pl
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Cezary

Data:
22/06/2016
Bardzo dziekuję za natychmiastowe przesłanie filtra ND 1000
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Magdalena

Data:
03/05/2016
Wielokrotnie robiłam zakupy na Fripers.pl i zawsze przesyłka była szybka, nigdy nie martwiłam się czy produkt będzie zgodny z opisem bo zawsze wszystko było super. Nie zamieniłabym ich na żaden inny sklep !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Ania z Wrocławia

Data:
17/04/2016
Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt i szybka dostawa. Mimo małych problemów ze strony firmy kurierskiej (uszkodzony towar), obsługa sklepu rozwiązała problem bardzo życzliwie i w ekspresowym tempie. Pełen profesjonalizm, o który bardzo ciężko w dzisiejszych czasach....... Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam. Ania z Wrocławia
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: sławek

Data:
17/02/2016
Dziękuję za pomoc w wyborze towaru z Państwa sklepu. Dostawa do domu szybko i sprawnie. Sklep warty polecenia.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Malgorzata Bieniek

Data:
11/07/2015
Szczerze polecam. Jakość i obsługa pierwsza klasa. Jestem bardzo zadowolona.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Ewa Ławicka

Data:
27/02/2015
A ja w temacie mniej nagłaśnianym czyli REKLAMACJI. Cóż... człowiek się uczy całe życie i po drodze doświadcza wielu rozczarowań ale i te uczą. O Was mogę powiedzieć, że jesteście wzorem do naśladowania. Jeszcze nigdy nie miałam tej przyjemności żeby się "nie pyszczyć" realizując reklamację. Takie podejście do sprawy przywraca wiarę w człowieka. Powiedzmy sobie szczerze - NIKT NIE LUBI REKLAMACJI a tu takie cudowne doświadczenie. Zalety: mega szybko, bez zbędnych pytań, solidnie. Mankamenty: cóż, niestety (dla tych co liczyli na takie) BRAK. WIELKI SZACUN. Bard
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Ivo Afonso

Data:
31/12/2014
Bom vendedor, rápido na entrega e muito bom surport. Good seller and fast shipping. recomended.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Monika Buńkowska

Data:
05/12/2014
Jednak Was nie lubię. Jednak Was kocham ;-) Najlepszy sklep jaki znam. Wczoraj wybrałam tło a dzisiaj już leży w studiu :-) Dziękuję za pełen profesjonalizm i fantastyczną obsługę.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: maximoos

Data:
05/12/2014
Natychmiastowa wysyłka towaru. Profesjonalny zarówno sklep jak i jego obsługa. Możliwość fachowej konsultacji przed kupnem. Zdecydowanie POLECAM !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Małgorzata Szkop

Data:
21/11/2014
Błyskawiczna dostawa paczki - w ciągu 2 dni od zakupu. Polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jakub Borysko

Data:
30/06/2014
Wszystko w jak najlepszym porządku,zamawiałem kilka dni temu osłonę- ekspresowa realizacja i teraz oczekuję na kolejną przesyłkę.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał Makówka

Data:
05/06/2014
Zdecydowanie polecam. Bardzo szybka wysyłka. Towar dotarł do mnie w idealnym stanie.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Romanos

Data:
07/05/2014
Postaram się bardzo krótko- SUPER !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER

Data:
28/03/2014
Pełen profesjonalizm !!! Zamówiony towar , dostawa , obsługa na najwyższym poziomie . POLECAM !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: KRZYSZTOF SPRENGER

Data:
23/03/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany i zabezpieczony . Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Jacek Woźniak

Data:
19/03/2014
Na Fripers można zawsze polegać! Mają bardzo bogaty asortyment i jeżeli coś jest na stanie, to wysyłka z dostawą są błyskawiczne. Obsługa klienta jest również na najwyższym poziomie i odpowiadają na każde pytanie, nawet te najbardziej szczegółowe o rozmiar gwintu na statywie do mocowania teł :) Jest to zawsze pierwszy sklep ze sprzętem foto, który sprawdzam, jeżeli czegoś szukam :)
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Paweł Bryś

Data:
10/03/2014
Wszystko na TAK ! Polecam sklep, bo naprawdę warto robić tutaj zakupy. Duży wybór, dobra organizacja, wysoka jakość produktów i nie wysoka cena - to to, czego potrzeba w dobrym sklepie. Polecam !
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Dawid K

Data:
23/02/2014
Troszkę zamieszania z mojej strony jednak załoga sklepu zachowała się wspaniale (wszystko załatwione ekspresowo). Po prostu zawodowe podejście do klienta.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: D. L.

Data:
21/02/2014
Przesyłka szybka, niezły kontakt telefoniczny, towar dobrze zapakowany i dobry. POLECAM !!!
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Krzysztof Szczurowski

Data:
13/02/2014
Błyskawiczna przesyłka i towar świetnie zapakowany. Sklep zdecydowanie godny polecenia.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Michał sosnowski

Data:
08/02/2014
W sklepie Fripers kupuję już od ponad roku.Świetna współpraca i kontakt.Można na nich polegać. Szczerze polecam
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Karol Flont

Data:
04/02/2014
Zamówiłem dwie lampy panelowe. Opis wskazywał na to, że w komplecie są po dwie świetlówki. Niestety w jednej z moich lamp byłą tylko jedna, a w drugiej żadnej. Poinformowałem o tym sklep. Powiedzieli tylko, że sprawdzą temat. Już myślałem, że sprawa będzie się ciągnęła, a tu już następnego dnia rano kurier przywiózł brakujące świetlówki.
WWW:
Dostawa:
Produkt:
Obsługa:
Autor: Waldemar W.

Data:
29/01/2014
Zdecydowanie polecam! Żadnych problemów z zamówieniem, realizacją i dostawą. Sprzęt solidnie zapakowany, zabezpieczony przed wstrząsami w podróży do celu. Z wielką przyjemnością ponownie skorzystam przy najbliższej okazji.
Wszystkich recenzji:104
strona: 12345z 5
Sklep i punkt odbioruŁódź, Pomorska 41
PN-PT: 9-18 / SB: 10-14
ND: nieczynne
Zobacz na mapie >

Twoje konto:
Logowanie
Załóż nowe konto
Sklep fotograficzny Fripers.plFreepers Spółka Cywilna
90-203 Łódź, ul. Pomorska 41
NIP:7251953528
Płatności:
Dostawa:

Fripers.pl korzysta z technologii opartej na wykorzystaniu plików cookie. Używamy ich w celu dostosowania witryny do potrzeb użytkowników. W każdej chwili możesz wyłączyć obsługę plików cookie w ustawieniach swojej przeglądarki. Więcej informacji na temat wykorzystywanych przez nas rozwiązań znajdziesz w polityce prywatności.

© Freepers 2009-2016. ul. POMORSKA 41, 90-203 Łódź Prezentowane na stronie zdjęcia, wykresy, grafiki oraz treści są chronioną przez prawo własnością firmy Freepers S.C. oraz jej partnerów. Wykorzystywanie ich bez zgody właściciela jest zabronione.